Ai nevoie de un website?

realizare-site-website-constanta.jpg

Vrei să crești vizibilitatea afacerii tale? Un site poate să-ți crească rapid numărul de clienți. Dacă este și site construit modern, poate da lovitura foarte repede! Noi îți construim acel drum cel bun, însă restul…depinde de tine! Nu te îngrijora însă, căci noi îți suntem mereu aproape la nevoie!

Modul de prezentare

Primul și unul dintre cele mai importante instrumente de marketing pentru orice firmă, indiferent de mărimea acesteia, îl reprezintă prezentarea companiei. Flyerele, pliantele, broșurile, paginile de social media sau website-urile fac parte dintr-un pachet de marketing care aduce notorietate companiei și atrage clienți. Pentru ca aceste elemente să-și atingă scopul propus este nevoie ca imaginea pe care compania o transmite să fie una cât mai apropiată de cea reală, iar calitatea textelor de prezentare, a fotografiilor de produs precum și suportul de distribuție să fie de o calitate cât mai bună. Se poate observa în practică că de multe ori companiile preferă să folosească texte de prezentare concepute de angajați fără experiență în marketing și să utilizeze fotografii de slabă calitate fapt ce generează o imagine generală slabă în piață.

De cele mai multe ori, acest element extrem de important este lăsat în seama unui angajat sau este realizat chiar de manager, acesta fiind motivul pentru care în multe cazuri prezentarea este una emoțională, care pierde din vedere aspecte importante și supraevaluează altele.

Identitate

Primul și unul dintre cele mai importante instrumente de marketing pentru orice companie, indiferent de mărimea acesteia îl reprezintă realizarea propriei prezentări. Fie că vorbim de materiale tipărite (mape, broșuri, flyere) sau instrumente de marketing online, calitatea elementelor care compun prezentarea companiei este deosebit de importantă. Textele de prezentare, fotografiile (produse, servicii, lucrări, echipamente, birouri), elementele de identitate vizuală (logo, culori, fonturi) sunt inexistente de cele mai multe ori în cadrul companiilor mici și mijlocii sau de o foarte slabă calitate, fapt ce coboară foarte mult nivelul de încredere al potențialilor clienți.

Website de prezentare al companiei

Las-o în baza experților, spune o vorbă. Primul pas este să te faci remarcat în Online. Mulți clienți întreabă care este website-ul unde poate găsi produsul tău sau serviciul tău. Fără el, pierzi un avans. Așadar alege realizarea unui website cu o echipă de profesioniști, ce știu să implementeze nu doar o parte tehnică, de IT și SEO ci și o parte personală a business-ului tău și a pasiunii tale. Toate combinate creează Relevanța iar relevanța aduce cel mai mare succes!Despre noi

Agenție de marketing online cu o experiență de peste 15 ani în proiecte complexe. Realizăm platforme online, magazine online, websiteuri, aplicații mobile, bloguri, promovare social media, campanii Google Ads, fotografie, grafică, rețelistică, soft personalizat, IT.

Binario Digital Expert SRL

CUI 45591144
CONTACT

Sunați acum

Intrați în legătură cu noi pentru o evaluare gratuită a proiectului dumneavoastră.

0754 932 937office@binario.ro