Back To School Together – Curs pentru Părinți și Copii la sediul CCINA

Back-to-School-Together-Binario-a01-prev.jpg

Ai visat vreodată să participi la un curs despre cum să îți construiești propriul website pentru afacerea ta, dar nu ai avut cu cine să lași copilul? Ei bine, avem noi soluția perfectă! Înscrieți-vă acum și descoperiți cum să creați ÎMPREUNĂ un website captivant, oferind copilului tău o experiență educațională sigură și distractivă

Învățați împreună și conectați-vă ca o adevărată echipă digitală!

Programul este structurat într-un mod interactiv și educativ, oferind atât părinților, cât și copiilor, instrumentele și cunoștințele necesare pentru a naviga și realiza conținut online într-un mod sigur și creativ:

Partea 1: Explorare și Înțelegere (10:00 – 12:00)

PĂRINȚII: Vor descoperi secretele creării unui website în WordPress, strategii de promovare online și cum să își construiască o prezență digitală eficientă.

COPIII: Vor învăța despre pericolele internetului și cum să se protejeze de acestea. De la conturi false la furnizarea de date, vom discuta într-un mod interactiv, iar la final, copiii vor primi propriul „Permis de Navigare în Siguranță pe Internet”.

Pauză de Prânz (12:00 – 12:30)

Partea 2: Creare (12:30 – 14:00)

PĂRINȚII: În această etapă, părinții pun în practică cunoștințele dobândite și încep să creeze propriul lor website, sub îndrumarea experților noștri.

COPIII: Vor descoperi procesul de creare a unui website pe înțelesul lor și vor învăța cum ar trebui să arate și să funcționeze un site.

Partea Finală (14:00 – 14:30)

Evaluare: Copiii și părinții se regrupează pentru a împărtăși impresii, iar copiii vor evalua site-urile create de părinți.

Necesar pentru participare: Părinții vor avea la ei un laptop/o tabletă, iar copiii un telefon Smart și multă bună dispoziție.

Ce vă oferim noi: Un mediu de învățare prietenos și interactiv, formatori cu experiență, certificate de participare și multe cunoștințe interesante.

* apa, cafeaua și prânzul sunt din partea noastră
** cursul se adresează copiilor de peste 9 ani

DATA: 03 FEBRUARIE 2024
LOCAȚIA: SEDIUL CCINA CONSTANȚA, ETAJ 2, SALA PONTICA ȘI SALA OVIDIUS
TARIF: 250 LEI CU TVA INCLUS (PARTICIPARE 1 PĂRINTE + 1 COPIL)

 

CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERI

 About us

Online marketing agency with over 15 years of experience in complex projects. We create online platforms, online stores, websites, mobile applications, blogs, social media promotion, Google Ads campaigns, photography, graphics, networking, customized software, IT.

Binario Digital Expert SRL

CUI 45591144
CONTACT

Call now

Contact us for a FREE evaluation of your project.

0754 932 937office@binario.ro