Binario Digital Expert SRL

Marketing Online & More

Dacă ai căutat o firmă ce realizează website-uri în Constanța, sau dacă ai căutat o metodă de a face site online și ai dat de noi, înseamnă că ai ajuns la un rezultat relevant pentru căutarea ta! Echipa noastră este compusă din oameni ce peste de 15 ani sunt implicați în soluții hardware, software, blogging, photo, plus participări la conferințe și evenimente de subiecte conexe marketing-ului online, seo, internet și multe alte subiecte conexe. Când ești pasionat de domeniu, rezultatul vine de la sine!


Site-uri web

Imaginea ta online contează și de aceea suntem atenți la cele mai mici detalii și oferim toată expertiza necesară realizării unui website modern.

Magazin online

Experiența acumulată ne permite să realizăm magazine online complexe, adaptabile pe orice fel de platformă (laptop, tabletă, smartphone)

Promovare online

Dacă îți dorești o imagine profesionistă în social media, dispunem de toate atuurile pentru realizarea unor campanii personalizate.

Cauți o soluție online? Apelează la noi!


Proiecte cu suflet

Suntem Binario Digital Expert SRL, partenera City Walk Guide SRL.

Alege o firmă cu oameni ce constant verifică, ce constant remediază, ce constant îmbunătățește… Adică noi! Sună prea bine să fie adevărat? De regulă, așa este, însă în cazul nostru practica vă dovedește că suntem bine-intenționați de fiecare dată!Pasiune pentru Online


Implicare constantă

Despre noi

Agenție de marketing online cu o experiență de peste 15 ani în proiecte complexe. Realizăm platforme online, magazine online, websiteuri, aplicații mobile, bloguri, promovare social media, campanii Google Ads, fotografie, grafică, rețelistică, soft personalizat, IT.

Binario Digital Expert SRL

CUI 45591144
CONTACT

Sunați acum

Intrați în legătură cu noi pentru o evaluare gratuită a proiectului dumneavoastră.

0754 932 937office@binario.ro