Gala Excelenței și Performanței Feminine Constanța

Gala-Excelentei-si-Performantei-Feminine-constanta-2-1280x1280.jpg

Gala Excelenței și Performanței Feminine s-a desfășurat astăzi, duminică, 12 martie 2023, la Grand Ballroom Melody Mamaia, eveniment organizat de Consiliul Județean Constanța, în parteneriat cu Universitatea Ovidius din Constanța și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Mihai Lupu, președintele C.J.C., Raluca Trandafir, Prorector Universitatea „Ovidius” Constanța și Ruxandra Serescu – Director General C.C.I.N.A. Constanța au fost prezenți, asigurând cadrul festiv și conținutul special al evenimentului dedicat doamnelor care au marcat viața publică din Constanța.

Manifestarea a reunit personalități constănțene din domeniul economic, universitar, sănătate, turism, media, sport și a avut ca scop premierea doamnelor care au adus și aduc o contribuție majoră în dezvoltarea socio-economică a județului Constanța.

S-au acordat atât nouă trofee de excelență pentru Cultură, Educație-Învățământ, Sport, Sănătate, Administrație, Profesii juridice, Mediul de Afaceri, Voluntariat și implicare social, Mass-Media, cât și șase premii speciale – pentru o elevă/studentă cu rezultate deosebite, pentru o tânără aflată la început de drum în afaceri, pentru întreaga Carieră – mediu de afaceri, pentru întreaga Carieră – Sport, pentru întreaga Carieră – Educație-Învățământ, pentru întreaga Carieră – Cultură.

Foto – Ruxandra Serescu, alături de: Fotini Teodorescu, Paula Vals, Elena Dăscălescu și Maria Buzea.Despre noi

Agenție de marketing online cu o experiență de peste 15 ani în proiecte complexe. Realizăm platforme online, magazine online, websiteuri, aplicații mobile, bloguri, promovare social media, campanii Google Ads, fotografie, grafică, rețelistică, soft personalizat, IT.

Binario Digital Expert SRL

CUI 45591144
CONTACT

Sunați acum

Intrați în legătură cu noi pentru o evaluare gratuită a proiectului dumneavoastră.

0754 932 937office@binario.ro