Binario Digital Expert SRL

Întrebări frecvente

O realizare de website sau orice muncă online nu este deloc una simplă. Însumează ani de experiență și ani de momente cu rateuri și succese. Asta însă o știm noi. Tu trebuie să știi că avem experiență și că ceea ce facem are dedesubturi enorme și legături complexe pe care noi căutăm să le traducem prin munca noastră într-un rezultat simplu de înțeles. Așadar, haide să răspundem la câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le poate avea pentru noi un potențial client:

 • CÂT DUREAZĂ REALIZAREA UNUI WEBSITE?
 • O SĂ APAR PE PRIMA PAGINĂ DE GOOGLE?
 • AM NEVOIE DE WEBSITE SAU POT FOLOSI FACEBOOK?
 • SITE-UL SE VEDE BINE PE TELEFONUL MOBIL?
 • REALIZAȚI WEBSITE-URI DOAR ÎN CONSTANȚA?
 • FACEȚI ȘI MAGAZIN ONLINE?
 • AM PARTE DE MENTENANȚĂ ȘI SUPORT TEHNIC?
 • PLĂTESC LUNAR SAU ANUAL CEVA?
 • VĂ OCUPAȚI ȘI DE PAGINA DE FACEBOOK?
 • FACEȚI ȘI CAMPANII SEO PE FACEBOOK ȘI GOOGLE?
 • CE INFORMAȚII TREBUIE SĂ VĂ DAU PENTRU UN WEBSITE?
 • VĂ OCUPAȚI ȘI DE FOTO, PRINT, LOGO?
 • CUM SE PLĂTEȘTE?
 • VREAU WEBSITE ȘI SEO. CUM FAC SĂ ÎNCEPEM?
CÂT DUREAZĂ REALIZAREA UNUI WEBSITE?

De regulă până în 2-3 săptămâni sau chiar mai rapid. Depinde mult însă de complexitatea proiectului.

O SĂ APAR PE PRIMA PAGINĂ DE GOOGLE?

Sunt șanse să apăreți pe prima pagină de Google, însă acest lucru nu depinde doar de priceperea noastră ci și de mulți alți factori. Pentru a vă face o idee, citiți articolul nostru de aici. Până în prezent, am urcat mulți clienți pe vestita primă pagină a Google.

AM NEVOIE DE WEBSITE SAU POT FOLOSI FACEBOOK?

O afacere serioasă are nevoie de un website. Clienții ce vă pot găsi în Facebook sunt diferiți de cei ce vă pot găsi în Google. În multe cazuri, este recomandat și Website-ul și pagina de Facebook, pagină bine-realizată și bine-configurată.

SITE-UL SE VEDE BINE PE TELEFONUL MOBIL?

Am fost mereu la curent cu cele mai noi schimbări din domeniul IT&C, echipa noastră participând de-a lungul anilor la evenimente de Marketing Online și Social Media. Am fost printre primii care au observat procentul majoritar de folosire a internetului pe dispozitivele mobile. Așadar da, website-urile vor fi perfect-optimizate pentru telefonul mobil!

REALIZAȚI WEBSITE-URI DOAR ÎN CONSTANȚA?

În niciun caz. Lucrăm cu persoane din toate județele țării și în multe ocazii ne-am deplasat în localitatea de bază a afacerii pentru a aduna informații cât mai precise despre proiect.

FACEȚI ȘI MAGAZIN ONLINE?

Desigur. Putem implementa o varietate de opțiuni, inclusiv plata online printr-un furnizor specific.

AM PARTE DE MENTENANȚĂ ȘI SUPORT TEHNIC?

Mereu! Acest lucru intră în prețul proiectului. Preferăm să facem un proiect de care clientul să fie mulțumit și suntem mereu prin preajmă pentru o intervenție sau pentru o remediere urgentă.

PLĂTESC LUNAR SAU ANUAL CEVA?

Va fi necesară o plată anuală ce nu ține de firma noastră, pentru domeniul website-ului și pentru serviciul de găzduire (serviciu pe care putem să îl oferim și noi). Se adaugă aici o sumă modică și clar-specificată în contract pentru serviciul de mentenanță și suport tehnic. Plata lunară poate intervine pentru o serie de servicii opționale.

VĂ OCUPAȚI ȘI DE PAGINA DE FACEBOOK?

Da. Ca plată lunară poate exista opțiunea pentru gestionarea paginii de Facebook prin postarea de regulă a 2 articole pe săptămână sau pentru alt sistem la care cădem de acord.

FACEȚI ȘI CAMPANII SEO PE FACEBOOK ȘI GOOGLE?

Da. Ne știm foarte bine cu Google și Facebook prin convorbirile telefonice ocazionale avute cu operatorii acestor servicii. Știm foarte bine să organizăm campanii online pe bugete modeste sau pe bugete foarte mari.

CE INFORMAȚII TREBUIE SĂ VĂ DAU PENTRU UN WEBSITE?

Toate informațiile posibile! De la orar și servicii, la produse, premii în domeniu, certificări ISO, fotografii, texte… Orice! În funcție de aceste informații vom știi cât de repede ne putem mișca în proiectul realizat pentru dumneavoastră!

VĂ OCUPAȚI ȘI DE FOTO, PRINT, LOGO?

Da. În echipa noastră avem fotografi profesioniști, colaboratori DTP/Print, deținem studio foto și aparatură modernă.

CUM SE PLĂTEȘTE?

Plata se poate face în orice manieră, printr-un contract de prestări servicii încheiat cu SRL-ul nostru.

VREAU WEBSITE ȘI SEO. CUM FAC SĂ ÎNCEPEM?

Nimic mai simplu. Ne auzim la numărul de telefon 0754 932 937 sau în caz de indisponibilitate la acest număr, pe adresa de e-mail la office@binario.ro.


Intră în legătură cu noi


Contact

Intră în legătură cu noi

Dacă aveți un proiect în desfășurare vom începe cu un audit GRATUIT din care veți obține toate informațiile care să vă conducă spre o decizie în cunoștință de cauză.

Sună acum

0754 932 937

Trimite un e-mail

office@binario.ro
Despre noi

Agenție de marketing online cu o experiență de peste 15 ani în proiecte complexe. Realizăm platforme online, magazine online, websiteuri, aplicații mobile, bloguri, promovare social media, campanii Google Ads, fotografie, grafică, rețelistică, soft personalizat, IT.

Binario Digital Expert SRL

CUI 45591144
CONTACT

Sunați acum

Intrați în legătură cu noi pentru o evaluare gratuită a proiectului dumneavoastră.

0754 932 937office@binario.ro