OpenAI oferă recompensă între 200 și 20.000 de dolari dacă raportezi erori!

openai-identificare-a-erorilor.jpg

OpenAI este o companie de cercetare în domeniul inteligenței artificiale (AI) și este cunoscut pentru proiectul Chat GPT. OpenAI a anunțat recent lansarea programului său de recompensare pentru identificarea erorilor (Bug Bounty Program). Acest program invită specialiștii în securitate și dezvoltatorii din întreaga lume să identifice și să raporteze probleme de securitate în sistemele OpenAI, oferind în schimb recompense financiare.

Programul de recompensare OpenAI pentru identificarea erorilor se concentrează pe identificarea problemelor de securitate care ar putea afecta produsele și serviciile OpenAI sau datele și sistemele companiei. Aceste probleme ar putea include vulnerabilități de securitate, probleme de configurare sau probleme legate de politicile de securitate ale companiei. Specialiștii în securitate și dezvoltatorii care identifică și raportează astfel de probleme sunt eligibili pentru a primi o recompensă financiară, care variază în funcție de gravitatea problemei raportate și de impactul acesteia asupra produselor și serviciilor OpenAI.

Recompensele pentru raportarea problemelor pot varia între 200 și 20.000 de dolari americani, în funcție de gravitatea și impactul problemei raportate. OpenAI a menționat că, în cazul în care o problemă raportată este mai gravă și are un impact mai mare asupra produselor și serviciilor sale, recompensa poate fi mai mare decât suma maximă de 20.000 de dolari! Tentant, nu?

Este important de menționat că recompensele sunt oferite numai pentru problemele de securitate raportate și confirmate de OpenAI. De asemenea, recompensele nu sunt oferite pentru probleme care afectează produsele sau serviciile terților care utilizează tehnologia OpenAI. Crezi că poți ajuta? Ai toate motivele s-o faci!Despre noi

Agenție de marketing online cu o experiență de peste 15 ani în proiecte complexe. Realizăm platforme online, magazine online, websiteuri, aplicații mobile, bloguri, promovare social media, campanii Google Ads, fotografie, grafică, rețelistică, soft personalizat, IT.

Binario Digital Expert SRL

CUI 45591144
CONTACT

Sunați acum

Intrați în legătură cu noi pentru o evaluare gratuită a proiectului dumneavoastră.

0754 932 937office@binario.ro