Domenii de activitate

Descoperiți serviciul de care aveți nevoie, sau intrați în legătură cu noi pentru a ne asigura că soluțiile noastre acoperă nevoile dumneavoastră!


Site-uri web

Imaginea ta online contează și de aceea suntem atenți la cele mai mici detalii și oferim toată expertiza necesară realizării unui website modern.


Magazin online

Experiența acumulată ne permite să realizăm magazine online complexe, adaptabile pe orice fel de platformă (laptop, tabletă, smartphone).


Promovare online

Dacă îți dorești o imagine profesionistă în social media, dispunem de toate atuurile pentru realizarea unor campanii personalizate.


Aplicații mobile

Dacă afacerea ta depinde de interacțiunea permanentă și constantă cu clienții atunci soluția pe care ți-o oferim este realizarea unei aplicații mobile.


Campanii Google

Implementăm campanii Google ADS pentru atragerea clienților care sunt în căutarea produselor/serviciilor pe care le oferiți.


Soluții conexe

Experții agenției noastre sunt gata să vă ofere soluții punctuale la o întregă gamă de servicii conexe: marketing, fotografie, grafică, rețelistică, IT.


Contact

Construim imaginea ta online

Îți dorești ca proiectul tău de promovare online să fie deosebit? Agenția noastră îți oferă experți în fotografie, grafică, design, copyright, SEO. Astfel găsești într-un singur loc tot ceea ce ai nevoie pentru un conținut de calitate, adaptat strategiei de promovare dorită.


Grafică & Design
Despre noi

Agenție de marketing online cu o experiență de peste 15 ani în proiecte complexe. Realizăm platforme online, magazine online, websiteuri, aplicații mobile, bloguri, promovare social media, campanii Google Ads, fotografie, grafică, rețelistică, soft personalizat, IT.

Binario Digital Expert SRL

CUI 45591144
CONTACT

Sunați acum

Intrați în legătură cu noi pentru o evaluare gratuită a proiectului dumneavoastră.

0754 932 937office@binario.ro