„Colaborarea cu echipa Binario a reprezentat o soluție completă pentru activitatea grupului nostru de firme din domeniul HORECA. Soluțiile tehnice, integrările cu sistemele deja existente, expertiza în Social Media, marketingul aplicat pe rezultate și nu în ultimul rând fotografiile sunt atuurile colaborării cu compania Binario.”


CEO, Paradis Vacanțe de VIs

Aurelian Marin
„În domeniul meu, cel al ospitalității, pun preț pe reacția musafirului în locația fizică. De ce ar fi diferită nevoia de a oferi o calitate de aspect a serviciilor mele într-un spațiu fizic și nu și într-un spațiu online? Echipa Binaro a înțeles filosofia mea și am găsit tradusă strategia dorită în toate proiectele acestora puse în practică pentru mine.”


proprietar Pizzico Restaurant

Andrei Dușu

“A fost o dată ca niciodată Binario… Iar de aici încolo a însemnat pentru mine o colaborare de succes ce se întinde pe o perioadă de timp îndelungată. Mulțumesc, băieți! Și fete!”


manager Automotive Service

Dan Spătaru


Parteneriate de încredere

Am dat formă ideilor împreună


Nu știi de unde să începi cu proiectul tău? Te ajutăm noi!Kodak vinde filme, dar ei nu fac reclamă la filme. Ei fac reclamă la amintiri.

― Theodor ParkerDespre noi

Agenție de marketing online cu o experiență de peste 15 ani în proiecte complexe. Realizăm platforme online, magazine online, websiteuri, aplicații mobile, bloguri, promovare social media, campanii Google Ads, fotografie, grafică, rețelistică, soft personalizat, IT.

Binario Digital Expert SRL

CUI 45591144
CONTACT

Sunați acum

Intrați în legătură cu noi pentru o evaluare gratuită a proiectului dumneavoastră.

0754 932 937office@binario.ro